Alla inlägg under maj 2009

Av Jakob Holmstedt - 22 maj 2009 13:02

En sämre dag både vädermässigt och resultatmässigt i Kalle Anka Cup. Kallt och båsigt, men inget regn i alla fall. Filip gjorde en ny bra match, men Jens vann 6-4, 6-1. Tyvärr blev det förluster för både Valter och Jonas i förmiddagens matcher. Tuffa motståndare för båda två.

Av Jakob Holmstedt - 21 maj 2009 23:14

Härligt väder första dagen av Kalle Anka Cups zontävling i Landskrona. Riktigt bra insatser av Lugispelare dessutom. Tyvärr fick Valter Schütz och Jens Nilsson WO i sina matcher. Jonas Kjaer Jacobsen vann i sin första match. Efter att Jonas hade vunnit ett första set tvingades hans motståndare ge upp. Dagens spelare var ändå Filip Nilsson som vann en riktigt bra match med 6-4 7-5, mot en duktig motståndare (se Filip på bilden nedan). Första vinsten i match för Filip och han gjorde det på riktigt bra sätt. Bra servar, säkert spel och mycket bra humör och koncentration. Lugiderby för honom imorgon mot Jens. Flera andra Lugispelare i elden då, speciellt på förmiddagen.

Av Jakob Holmstedt - 17 maj 2009 21:48

Enligt rapporter från Anton (som var ute i S Sandby med Jesper och kollade) vann samtliga Lugispelare säkert sina singlar när andralaget mötte SSTK borta. Få gameförluster och bra spel från Kalle, Petter och Filip. Efter en lång dag på och vid tennisbanor gav Anton och Jesper upp och stack hem. Hur det gick i dubbeln vet jag därför inte, men totalvinst i matchen blev det i alla fall.

Av Jakob Holmstedt - 17 maj 2009 18:23

Det blev förlust i dagens herrmatch, derbyt mot ATL. ATLarna gjorde riktigt bra insatser i singlarna och vann tyvärr samtliga. Jesper motståndare var riktigt duktig, så även Antons (Anton sa att han inte riktigt kom igång, jag kunde dock inte se något på hans match). Själv hade jag rejäla problem med fotfästet och dessutom kunde jag inte utnyttja alla mina gamechanser (hade gameboll i alla game utom två tror jag). 6-1, 6-3 blev det och förlusten var inget att säga om. Min motståndare var mycket mer aggressiv och vann välförtjänt.


I dubbel spelade jag och Jesper mot våra motståndare från singlarna. Med atnke på hur säkert de hade vunnit där hade det varit logiskt med en klar förlust. Inga break fram till 5-6 i första då jag tyvärr tappade min serve. I andra set spelade vi faktiskt riktigt bra och vann lätt 6-1. Matchtiebreaket svängde fram och tillbaka. Vid 7-9 hade ATL två matchbollar, men precis som förra veckan (när jag och Martin vände) lyckades jag och Jesper(speciellt några bra bollar från Jesper) ta hem det 11-9. Skönt att vinna dubbel.


Nog tuffaste motståndet i serien, så vi hoppas på vinster framöver.


En stor eloge till Anders, Johan, Alma och Klara som stöttade hela matchen igenom, både singel och dubbel. Kul att fler kom dit och kollade. Hoppas på ännu mer stöttning i nästa match. Bilden nedan visar några i "klacken".. Kalle, Anders, Johan N och Johan.

Av Jakob Holmstedt - 16 maj 2009 23:05

Förmatchen inför morgondagens derby mellan herrlagen slutade med vinst för ATLs 2a-lag mot vårt 2a-lag i knatteserien. 7-2 blev siffrorna. Fanns ändå positiva insatser från Lugi-håll. Philip Johansson spelade sin första match någonsin och vann klart efter riktigt bra spel. William Bossmar fick WO, men spelade ändå en uppvisningsmatch mot en ATLare som också fick WO (tyvärr fick vi lämna WO i två matcher) och spelade då mycket bra.


Kl 10.00 imorgon är det herrmatch, ATL-Lugi på Smörlyckan.

Av Jakob Holmstedt - 14 maj 2009 23:13

På söndag är det derby på Smörlyckan kl 10.00, när ATLs och Lugis förstalag möts i herrserien. Kom gärna och kolla. Andralaget möter SSTK borta (17.00 i S Sandby). Vi släpper som alltid laguppställningen först en timme innan matchstart. Vi misstänker dock att vi har en infiltratör i klubben eftersom laguppställningen flera gånger läckts till Aftonbladet och gett våra motståndare chansen att vara taktiska.


I övrigt spelar knattelag 2 i helgen(möter ATL på lördag 14.00) Hoppas på bra spel av alla i lagen.

Av Jakob Holmstedt - 14 maj 2009 23:03

Tyckte absolut det var en fin bild, Sigrid (med tanke på hennes kommentar nedan). Dessutom såg jag både lök och gurka i det jag åt.. ok, några små köttbitar, men det borde väl ändå räknas som sallad?

Av Jakob Holmstedt - 14 maj 2009 22:44

Arbetet med att sanera hallen fortsätter. Jag var i hallen idag, kollade läget och tog några kort. Som ni ser på bilden nedan är det inplastat ut mot banorna, innertaket är borta och golvet likaså. Ett hål rakt ner till herrarnas omklädningsrum, dusch och bastu gör att man slipper ta trapporna när man ska duscha.


Det är helt enkelt inte sig likt. Positivt är att det ger möjligheter till en ännu bättre hall när alla renoveringar är gjorda, med nya (och förhoppningsvis smartare) placering av de saker vi vill ha i hallen.

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards