Alla inlägg under september 2010

Av Jakob Holmstedt - 3 september 2010 10:21

Jag lirade själv, men tyvärr blev det ingen vinst den här gången. Vann första efter helt ok spel, men sen hade jag lite missflyt i lottning. Mötte oseedad norrman, som vann turneringen förra året. Han var riktigt stabil, jag spelade väl inte dåligt men han var bättre helt enkelt (han tappade 2 game till sen på vägen till final).

Bättre gick det för Alma & Klara. De var inte med i sin egen klass, FS14, däremot vann Klara FS16, Alma vann FS18 och damsingel och tillsammans vann de FD14. 100 %-ig utdelning med andra ord. Mest imponerande var nog Almas vinst mot Sverige-9an två år äldre i semifinalen i damsingel.

Av Jakob Holmstedt - 3 september 2010 09:56

Alma var enda 96a i 15-årsklassen i Sverigefinalen i Kalle Anka Cup. Tufft givetvis och starten var inte den bästa. Oturlig förlust i första, 11-9 i avgörande matchtiebreak mot Sverige-sjuan ett år äldre. Ingen skam att förlora, men Alma var ändå inte helt nöjd och tyckte hon borde vunnit. Andra matchen ville hon däremot säkert helst glömma, inte Almas dag alls. I sista gruppspelsmatchen vann Alma. I placeringsspelet vann hon dessutom båda sina matcher och blev 9a. Totalt mötte Alma fem spelare, där alla var högre rankade, av dessa vann hon tre.. imponerande insats av Lugis första deltagare i kalle Anka Cups riksfinal på länge, länge. Här nedan ses hela Tennis Syds trupp:

Av Jakob Holmstedt - 3 september 2010 09:48

Herrlag 1 åkte tyvärr ner en division. Vi hamnade i tuff serie med bla MBTKs och HTKs förstalag. När vi inte vann de matcherna vi behövde blev det omöjligt. Att Jens och Jesper inte kunde lira underlättade inte heller. Vi får se till att vinna serien nästa år istället.

Av Jakob Holmstedt - 3 september 2010 09:43

Lugi gick upp i division 2 med damlaget. Alma och Klara vann samtliga sina matcher i tre raka vinster med 3-1. I avslutande matchen mot LBTK behövdes en poäng. Vi lämnade WO på 3e-singeln, men tre säkra vinster senare var seriesegern i hamn. Blir tuffare nästa år och nu i höst, vi har ju gått upp både inne och ute. Vi har som tur är fler spelare tillgängliga nu, så förhoppningsvis ska det gå riktigt bra i höst.

Av Jakob Holmstedt - 3 september 2010 09:22

Bloggen har haft uppehåll senaste tiden, men nu kommer det bli fler uppdateringar. Kommer att börja med att skriva om sånt som hände under sommaren.