Alla inlägg under december 2011

Av Jakob Holmstedt - 17 december 2011 19:18

Sen igår morse är alla 200 bord och 200 stolar på plats för tentor. Bana 3 ser med andra ord lite annorlunda ut:


 

Av Jakob Holmstedt - 15 december 2011 14:19

Jag, Filip och Jon har fixat inför tentorna i kommande vecka. Plast underst och sen nya mattor på det. Nu i eftermiddag ska bord och stolar upp. Bana 3 kommer med andra ord inte kunna användas för tennisspel nästan en vecka framåt.


Utländsk arbetskraft:


 


Så här blev resultatet, fint schackrutigt mönster:


 

Av Jakob Holmstedt - 13 december 2011 18:28

Efter klassisk lunch på Viggos var det dags för Jon och Calle att ge sig av till Veberöd. Spännande bussresa följde efter att den här bilden togs:


 

Av Jakob Holmstedt - 13 december 2011 18:05

Seriespelet är avslutat för hösten. Tre serier är avslutade och det är svårt att klaga på resultatet. Vinst för F15-laget i division 1 syd och ett fantastisk SM-guld i helgen i Ö-vik. Sju raka vinster gav herrlaget en serieseger och en plats i division 2.. äntligen! Damlaget vann 4 matcher och förlorade två i division 2, mycket bra säsong!


Veteranlagen har, som vanligt, gjort det väldigt bra. H75 leder division 1 efter tre raka vinster, H65 ligger i mitten av sin division 1-serie efter två vinster och två förluster. H55 ligger i division 2 men ser ut att kunna ta steget upp efter två raka vinster.


Juniorlagen i regionsserien har också gjort riktigt bra ifrån sig i höst. Juniorligalaget har en vinst och tre förlust. Har varit i en otroligt tuff division 1-serie mot FPTK, HTK, ATL och Svedala. Nära vinst mot Svedala och derbyvinst mot ATL. Fyra matcher väntar i vår. F12 har tre vinster och en förlust, goda möjligheter att ta hem serien i vår. På samma sätt har F10-tjejerna gjort det riktigt bra och har en vinst och en förlust. Fair Play blir svåra att nå ikapp då det är enkelserie, men goda chanser på 2a-platsen. F21 har en förlust i senaste matchen, men två vinster i övrigt. Hemma-. och bortamöten, så här finns chanser till serieseger. På killsidan har det också börjat bra. Inte minst för P14, som har serieledning efter två vinster. P12-laget startade med en förlust mot Båstad/Göta, men sen har två raka vinster följt. P10-laget är enda Lugilag med negativ statistik, men ändå tycker jag det är ett lag som har varit väldigt positivt. En enkel vinst och två jämna förluster. Killar som inte har spelat så mycket match innan, eller inte ens spelat match alls, har kommit in och gjort det väldigt bra!


Nu är det en månads uppehåll och sen hoppas vi på fler bra Lugiresultat. Då går P21-laget in i seriespelet också.

Av Jakob Holmstedt - 13 december 2011 17:58

Även Calle hade en PRAO-elev förra vecka, Jakob G. Han följde med Calle (som är tränare i Vikingahallen, i Veberöd och i Ystad under veckan) men under veckan kunde jag ta följande bilder. Man ser hur konfunderade och allvarliga killarna är i början, men sen bästa vänner!


Konfunderad Jakob:


 


Bestämd Calle:


 


Här försöker de lösa problemet:


 


Kramen:


 


.. sen är alla vänner


 

Av Jakob Holmstedt - 13 december 2011 17:24

Passar på att tacka min PRAO-elev, Alma, för föregående två veckors arbete. Duktig på banan och utanför kan ni bla beskåda hennes arbete på andra våningens anslagstavla. Både jag och Henrik godkänner hennes kaffe, en viktig del av PRAOn givetvis!


 

Av Jakob Holmstedt - 12 december 2011 17:33

Grattis Höllviken, som tog sig upp i elitserien bland herrar. Det jag gillar är att man har gjort det med nästan bara egna spelare, detta i en relativt liten klubb. Bröderna Gustafsson, bröderna Göransson (där André och Claes har spelat i serien) har haft hjälp av en icke-Höllvikenspelare för att ta sig upp. Där har man å andra sidan Tim Göransson och Kalle Averfalk som Höllvikenspelare som just nu spelar i andra lag. Man kan alltså sätta ett slagkraftigt elitserielag på benen helt med spelare från egna klubben.

Av Jakob Holmstedt - 11 december 2011 16:34

Vi räknade lite på det. Alma och Klara har varit i 14 stora mästerskapsfinaler i dubbel, 9 i RM, två i JSM, en i Båstad, en i Kalle Anka Cup och så nu avgörande match i F15-serien. På dessa har man 14 segrar och ingen setförlust. Ganska bra när det gäller med andra ord. Det här Lugis första stora lag-SM-guld på juniorsidan på väldigt, väldigt länge. Ja, jag vet faktiskt inte ens när det skulle ha hänt innan. Lång resa upp i snö och mörker, väl på plats fick vi väntadrygt 30 minuter på en taxi (när vi är på centralstationen). Fast sen visade sig Norrland från sin bästa sida. Inte minst massa trevliga människor. Imponerande arrangemang av Öviks TK. Bra träningsmöjligheter, fantastiskt med skjuss till och från hallen, samt mat, frukt och annat på plats i deras hall. Alla var väldigt trevliga dessutom. Herrlaget upp i division 2 förra helgen, F15-laget tar SM-guld den här helgen. Det går bra nu! Man lägger till HIFs trippel och vårt innebandylags dubbel tycker jag att höstens utdelning varit fullt acceptabel.

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards